Näprääjät

Askartelu- ja käsityökerho

Askartelu- ja käsityökerho kokoontuu maanantaisin klo 10.00 Meripuistokatu 16 a  5.kerros. Kokoontumisissa suunnitellaan valmistettavat tuotteet ja myytävien tuotteiden pienet näyttelyt.
Kerhon jäsenet tekevät myös tutustumismatkoja mm. käsityömessuille ja muhin kerhon luonteeseen liittyviin tapahtumiin.

Vuosien varrella kerhon osaaminen on laajentunut näytelmä- ja huvitoiminnan alueelle. Yhdistyksen teematapahtumissa ja pikkujouluissa näkyy näprääjien ohjemallinen kädenjälki ja toteutus.

Vetäjinä toimivat:

Maija Taponen, puh 050 329 4605
Mirja Kukka, puh 044 555 2627

Vuosi 2019 käynnistyi ahkerien näprääjien toimesta. Nyt tekeillä / tehtynä kangaskasseja
Kabareetanssiryhmä Les Näprääs esiintyi Kemin kansallisten senioreiden joulujuhlassa 23.11.2018 Saarenottan leirikeskuksessa.