Näprääjät

Askartelu- ja käsityökerho

Askartelu- ja käsityökerho kokoontuu maanantaisin klo 10.00 Meri-Lapin Majakka ry:n tiloissa. Kerholla on kaksi vetäjää. Kerhon kokoontumisissa suunnitellaan valmistettavat tuotteet ja myytävien tuotteiden pienet näyttelyt.
Kerhon jäsenet tekevät myös tutustumismatkoja mm. käsityömessuille ja muhin kerhon luonteeseen liittyviin tapahtumiin.

Vuosien varrella kerhon osaaminen on laajentunut näytelmä- ja huvitoiminnan alueelle. Yhdistyksen teematapahtumissa ja pikkujouluissa näkyy näprääjien ohjemallinen kädenjälki ja toteutus.

Vetäjinä toimivat:

Maija Taponen, puh 050 329 4605
Mirja Kukka, puh 044 555 2627

Vuosi 2019 käynnistyi ahkerien näprääjien toimesta. Nyt tekeillä / tehtynä kangaskasseja
Kabareetanssiryhmä Les Näprääs esiintyi Kemin kansallisten senioreiden joulujuhlassa 23.11.2018 Saarenottan leirikeskuksessa.